Over ons

Wij zijn Gerry & Glenn Wuestenbergs, vader en zoon, en met ons renovatiebedrijf GGW Projects zijn wij jouw veelzijdige vakmannen in Scherpenheuvel, Diest, Leuven en omgeving. Je kan ons inschakelen voor alle renovatie- en onderhoudswerken in en rond jouw woning.

De werken die wij met ons renovatiebedrijf graag uitvoeren zijn het ontwerpen, maken en plaatsen van keukens, het maken van dressingkasten, badmeubels, gyprocwerken, binnendeuren en buitenschrijnwerk. Daarnaast hebben wij in vele andere soorten werken ervaring opgedaan. Door de in de praktijk opgedane kennis en ervaring hebben wij onszelf ontwikkeld tot veelzijdig vakmannen, die voor jou alle werken in en om jouw woning uit kunnen voeren.

Wanneer je ons inschakelt voor renovatiewerken kan je op een aantal zekerheden rekenen. Wij vinden het belangrijk wanneer wij bij jouw thuis komen werken dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Ook werken wij altijd in een nette omgeving en laten je huis netjes achter.

Daarnaast kan je ook op een aantal garanties rekenen. Zo ontvang je altijd een vrijblijvende offerte, wij rekenen nooit verplaatsingskosten en je kan altijd op 12 maanden garantie rekenen op de geleverde werkzaamheden.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden, wensen en behoeften te bespreken.

Vrijblijvende offerte aanvragen?